Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberbagatell 33

 

 

Du är kryddan i

min annars så smaklösa

kärleksanrättning

du är Champagnen som

får mitt hjärta att bubbla

 

av skratt varje natt

har blivit en helig stund

där orden andas

närhet kel och smek ömsom

på allvar ömsom på lek




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-28 12:23



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
En glasklar favorit bland dina bagateller... :))
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP