Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Miami hittades en afton strax före juli 1865 kläderna efter en man som tycktes ha det bra ställt, familj och vänner som saknade mannen, som fyllt sina 37 år bara månaden före. Men de hittades på en strand, övergivna vid en sjö den sommaren.


Dagens rim 2022 12 28 (5 rader)





Det försvann en tös i Tanumshede
o någon nog tänkte va e de me de?
Kläderna hittades vid ena sjö,
kanske hon av livet sitt tagit adjö
eller så bytte hon liv samt rede...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-28 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP