Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en minnessång


Vidare


Så klev han upp
från stolen
och sa
jag ska väl gå vidare ja

han vände sig om
gick mot solnedgången
den blinka så röd
och skimrande

Det mörkna runtomkring
men jag såg honom där
hans ryggtavla lyste så röd

hans steg var så trygga
jag hörde en sång
han nynna till mig
vi ses någon gång

när tiden är inne
då ses vi igen
gråta ska ni göra nu
skratta får vi göra sen

Så klev han in i himmelen




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-28 17:38



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Vackert
2022-12-29

  morgonstjärna VIP
vackert och finstämt om att skiljas från en älskad. det är att dö en smula vem den än är.

2022-12-28

  Vindsvala VIP
Mycket fint och gripande om avskedet!
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP