Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberfundra 13

 

 

Några söker svar

genom att dra streck mellan

stjärnorna andra

själen i havets mörka

djup hopar sig frågorna

 

om livets mening

var och en salig på sin

tro i himlen så

ock på jorden grubblar vi

tills den dag vi finner ro




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-28 20:10



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Åh så fint du skriver.
Ja visst är det så. Och det underbara är att den som söker skola finna.... :) och man har himmelskt kul medan man håller på... :))
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP