Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag läste jag en text med musik i öronen, ur gåshuden kläcktes denna dikt.


Kalldrömt

Ur en feberdröm vaknar jag.
Allt känns varmt, trots att det är kallt.
Tomt i tanken och bara svalnade blickar från mö'n.
Som en sessa tippar hon fram på sina gyllne tår.
När våra blickar möts, jag plötsligt förstår. Det är hon.
Hon är allt.




Fri vers (Fri form) av PEFJ - Poesi
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-28 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi