Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ett stup (Min kamp 2.22)

Varje nyår

värre än det förra

som att stå vid ett stup

vill inte hoppa men

måste, framtiden

är alltid okänd

andas, andas 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-28 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP