Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlornas vintervind

Kände honung rinna
från topp till tå
utan att känna dess sötma
utan att lockas av dess nektar
inlindad i behaglig vaggsång
det som ledde mig hit
före havet
före stormen
blickar bort mot sagorna
det enda som kan rädda mig
såsom du
när passionen tindrar
varje ögonblick
en saknad
lägger mig ner
i det snötäckta gräset
lyssnar till vad som kunde bli vår sång
jag nynnar med
låter mig förföras
låter mig beröras
ännu
en gång.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-28 23:25



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Förföriskt
2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP