Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som ingen vill se


För en bättre dag

Grymhet som också är en verklighet!
Det som sker bakom stängda dörrar!

Kampen mellan ont och gott!

Hur kan det bli en bättre dag!

Mer av omtanke, omvårdnad, och balans!


https://youtu.be/Xq-knHXSKYY




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-29 10:01



Bookmark and Share


  Svart svan
Vadå "ingen vill se"??? Läs för f*n vad Jeremy Griffith från Australien skriver...!!!
2023-02-02

  Sparvögat VIP
Så fina ord till omtankens värmande gåva ~ godhetens styrka…
2023-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2022-12-30

  Kungskobran VIP
Living is easy with eyes closed som Beatles sjunger är kanske det enda sättet att inte bli galen av all ondska
2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP