Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En fånges första ambition bör förstås vara att försöka rymma. Det klassiska exemplet är förstås att en fångad hare i desperation biter av sin ena tass, hellre än att dö i fångenskap. En variant är förstås att sarga sin egen kropp, människan.


Om hunden kunde tala svenska





Jag vill visserligen att du är en ledare...
...men eftersom jag har en egen vilja,
jag bara måste få visa att jag har en.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-29 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP