Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annandag



Det är plågsamt
att ha detta pulserande tryck
från käken upp i huvudet
Ett osynligt helvete
där demonerna styr
En evig ström vibrationer
som aldrig slutar
Vilket kommer att resultera
i min död
då kroppens krafter
är på upphällningen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-12-29 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP