Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lasse Stefanz I love you!

Ert spel, sång och musik brukar ju
nå hem till mig och hela mig i kubik...

Förutom att vara svårt sjuk nu
föll jag in i väggen i en butik
och det gjorde så ont, som om jag
hamnat på ett gäng spik...

Ingen värktablett hemma sen hjälpte
även om jag, i mig sådana stjälpte ...
Då kom jag på jag har ju "L S:s" musik
satte på den på studs nu....

Då slappnade min stelnade kropp av
nästan lika fort som musiken hördes
och jag fann, pinan också började att
långsamt vackla bort, när jag inte
längre höll min kropp nonstop i ett
så starkt stelt läge...

Spelet tog över min kropp helt
och sänkte min smärta väl mer
än 50%, jag fattar inte, att jag
kunde glömma bort att "L S"
alltid är den allra bästa
medicinen för att
lugna mitt hjärta...









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-29 15:06



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Mot smärta hjälper mycket som inte bara är medicin, själen ska också ha vård!
2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt