Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna tid

Någonstans därinne
känns tåren. 
Ibland sipprar den ut,
faller på kinden. 

Det är saknaden 
av det som var, 
saknaden av er  
som ej längre finns kvar ... 

mor och far. 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-29 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP