Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perus shamaner avslöjar "Fred och lugn kommer"

Perus shamaner avslöjar när kriget i Ukraina tar slut. "Fred och lugn kommer"

Nu ska vi leva och se, men jag är fast övertygad om att det blir så här, det här visas också för oss...

På toppen av en kulle välkomnade shamaner, klädda i traditionell andinsk klädsel, det nya året i en reningsceremoni som inkluderade blommor, rökelse, en orm och foton av de ukrainska och ryska presidenterna.

''Saker och ting kommer att lugna ner sig. Lugn och ro kommer. Detta visades för oss'', sa shamanen Cleofe Sedano, som profeterade undertecknandet av ett fredsavtal i augusti.


Efter att ha kretsat kring buketter med blommor, kokablad och dödskallar placerade på marken förutspådde shamanerna också naturkatastrofer.

"Nästa år kommer det att bli en jordbävning, men inte i Perus huvudstad, på ett annat ställe, utomlands någonstans i Nordamerika, det kan vara i USA... det kommer att bli en hel del katastrofer, särskilt klimatet," han sa shamanen Walter Alarcon.




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-29 19:29



Bookmark and Share


  MariaEvighet
De är lögnare. Bibeln är sann och där vet vi vad som kommer. Hårda tider. /Maria
2023-01-01

    Kämpendahl
Schamaner livnär sig på människors godtrogenhet.

Ge mig hellre en bister sanning än karamelliserad lögn.

Något som alltid är fel och stridande mot kristendom det är att ta en människas liv.
2022-12-30

  Larz Gustafsson VIP
De är lögnare.
Satan förskapar sig till en ljusets ängel, som Bibeln säger.
Allt i syfte att bedra.
2022-12-30

    Askanden
man hade önskat att dessa shamaner hade rätt men inget tyder på det
enligt de flesta prognoser fortsätter
kriget i ukraina genom hela 2023
2022-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Nackskott gäller för schamanerna.
Ett sabla pack.
2022-12-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ljug för mig snällt,
det ger mig hopp
2022-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Shamaner är utsända av lögnens fader, Satan.
Det är naivt att tro på deras prognoser.
2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP