Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pelé är död




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-29 23:31



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Det är så ledsamt.
Ytterligare en del av kedjan som håller mig ihop med de som redan gått har slitits av.... Världen blir allt mer tom.
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP