Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara sova (Min kamp 2.22)

Nu

vill jag bara sova,

drömma om en

annan värld, ett

annat liv

långt bortom, bortom

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-29 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP