Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somliga ormar

somliga ormar bär glasögon
kansk ser de därför bättre att läsa
men
av anatomiska skäl kan ingen orm höra luftburet ljud
inte ens sitt eget väsande
de är så av evolutionen konstruerade
så därför
har de ingen aning om vad man snackar om dom
men
å andra sidan
är de experter på att uppfatta skakningar i marken

det gäller därför att tassa försiktigt i ormrika trakter
biten
vill man ju undvika att bli




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-30 03:16



Bookmark and Share


  kriya
innovativ
2022-12-30

    ej medlem längre
jag är dubbel eldorm (salamander) i kinesiska tecken, så jag tar åt mig av kritiken med poetiska talanger :) <3
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP