Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falken flyger igen 4


Där historien berättas...

 

 

i

stillhetens

djup

 

*

 

berättas

historien

som

 

*

 

blir

vår

sanning

 

 

@EFM

 

 




Fri vers (Fri form) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-31 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP