Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålet i hjärtat

Hålet i mitt hjärta
Spetsad av era val
Framtid av smärta
Det är mina kval

Cancern spred sig
kriser komma
hoppets händer tomma
vilka står kvar vid mig?

Sorg och smärta
mitt sinne får bära svärta

bortvald av de som behövs
av sorgen mitt hjärta klövs





Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-30 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP