Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter regn

efter regntunga dagar med brist på sol
lapar jag begärligt av aftonstrålars ljus
min utsikt blir förgylld
björkkvistar nästan vinröda
och fjorden
fjorden
den blir blå




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-30 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP