Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till farfar, jazztrumpetaren som blev diversearbetare. Varför? För sent att fråga nu.


Letter to Grandpa

Hey pops,
I never got
to meet ya,
never got
to see your chops,
but a jazz cat
I've heard you are,
so with fanfare
I'll greet ya,
the trumpeter
and bohemian,
quite the odd
comedian,
that gave up jazz
for work
and family,
now some might say
that only makes for
half a star,
the other half
as we all know,
is empty promise,
empty bottles,
and scars.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-03 18:28



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättefin ....sång?
2023-01-06

  Respons VIP
Stark betraktelse över en morfar som gjorde ett livsval som fick konsekvenser.
2023-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP