Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


All konst är imitation. Eller?


Mammas fina tavla

Jag tittar på min tavla
min mammas fina tavla,
en simmig sjö av blått,
och rosa, rosa rosor
som hon har målat själv,
med egen signatur
men under signaturen,
nån annans signatur,
nån annans fina tavla
som hon har målat över
men vilken är den stulna
och vilken är den sanna
tavlan av min mamma?




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-05 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP