Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skrev på min vägg att du är vackrast i världen

kanske regnet är påväg igen
kanske flickor dansa omotiverat & utan stegfel
ur sitt eget perspektiv, enkelt och rätt

kanske män går med tunga steg
kanske dom väljer att hoppa & falla
från sin egen del av evolutionen

kanske skrev jag det där som du glömt att jag sa
kanske ögonmarkerade flickor lever så & bara glömmer
bort allt utanför bubblan de lever i

kanske var det jag som sa det nångång
då du inte lyssnade
men när jag kom hem var jag säker;
JAG SKREV PÅ MIN VÄGG ATT DU ÄR VACKRAST I VÄRLDEN!




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 817 gånger
Publicerad 2006-08-10 03:22



Bookmark and Share


    smuts
jag tycker om ditt sätt att skriva. jag tycker om \"kanske...\"
2007-09-02

  ordterroristen
haha, insiktsfullt och väldigt levande. Slutet tror jag kan bearbetas (lite!) men annars är jag glad att jag får läsa det här (verkligen!). Speciellt slutet på stycke #2, - gahhaha, sååå sant! ;)

/osse.
2007-02-25

  Amina
Vad fin, vacker på nåt sätt. Man blir varm inombords...Konstigt att du bara fått en applåd från mig...kramkram
2007-02-21

  Merrlina
åhhh va underbar
önska den flikkan var jag *S*
2007-02-14

  Queen_of_Rain
wow.. den här är bara.. helt fantastisk. sådant otroligt flyt, men samtidigt eftertänksamhet och ständigt något nytt för läsaren! bokmärke..
2006-09-02

  kärleksbarn
fräck, gillar denna skarpt!
2006-08-26

  The Third Poet
....? Underbar...
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet