Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckats (Min kamp 2.22)

Jag lyckades med att

skriva några rader i dagboken

om vad jag lyckats göra idag

och det var mer än jag

lyckats med på länge

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-30 23:09



Bookmark and Share


  Koloristen
JA!
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP