Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År

Nu slår klockan
årets sista slag
vi ser tillbaka
med stort välbehag
men blickar framåt

Nu höjer vi glaset
och briljerar en skål
det gamla blir glömt
för uppsatta mål
och det oskrivna

Nu färgas himlen
av silver och guld
en nyårsraket
utan skam och skuld
för framtida segrar

Nu skrivs det nya
på blanka blad
ett nytt år börjar
över land och stad
med nya möjligheter

Nu ger vi ett löfte
om bättring och bot
en framtid stabil
på en säkrare fot
att hålla hela året

Nu ropar vi högt
ett gott nytt år
tar vänner i handen
för framtiden vår
och det som ska hända

(Copyright © ULJO)




Bunden vers av ULJO
Läst 484 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-31 09:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En fördel med att ha varit borta en stund är just det där att 'ha sin förväntansfulla publik'. Det gör att när du kommer tillbaka 'i sadeln' är ridprogrammet bokat sedan ett halvår tillbaka fast du bara haft en väl behövlig semester. Välkommen tillbaka lagom till den nya säsongen... God fortsättning på dä nye åre.
2023-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Gott Nytt År, önskar jag dig.
2023-01-02

  Maria Sundelin VIP
Gott nytt år till dig
2022-12-31

  Blomma-Stjärna VIP
Välkommen tillbaka!
Tack för en fin nyårsdikt!
Gott Nytt År!
2022-12-31

  Öknens Ros VIP
Fin nyårsdikt.

Gott Nytt År! :)
2022-12-31

  Lena K Nilsson VIP
Fin dikt!
Önskar detsamma ... Gott Nytt År!
2022-12-31

  Evelyn Falk Möller VIP
En sådan fin dikt.
Tack för Nyårshälsningen :)
Min kommer lite senare under dagen... mycket enklare men lika välment.
2022-12-31

  Eva Langrath VIP
Tack för fin dikt och Gott Nytt År.
2022-12-31

  Kungskobran VIP
Välkommen tillbaka och Gott Nytt År
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO