Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gott Nytt År alla mina poesivänner

Med möda besvär
är vi äntligen här
tvåtusentjugotvå är slut
året var ingen tribut

Kriget i Ukraina är en tragedi
som vi inte får finna oss i
liksom skjutningar i vår stad
utan respekt för ordning och lag

Men hoppet finns där ändå
med mycket kärlek att få
om vi bara vill älska varann
det är jag säker på att vi kan

Så slut upp i evig kärleks poesi
låt oss alla bli ett vi
för ett lyckligare tvåtusentjugotre
där alla, ja alla sjunger me





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-12-31 10:33



Bookmark and Share


  Miley Cyrus Simp I
"i do not like my friend

i do not hate my enemy"

lycka till allihopa <3

fin dikt också

som allt är på den här sajten

jag vill inte att den ska försvinna

eller att europe eller världen gör det

det ser mörkt ut men vi

har vår legend trump

att förlita oss på <3
2023-01-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Vi gör som gräshoppan...lever på hoppet!
2023-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Gott Nytt År.
2023-01-02

    ej medlem längre
Tack! God fortsättning! Hoppas året slingrar sig rakt för dig...
2023-01-01

  Ninananonia VIP
Fina tankar om detta vi.
Vi kan uträtta underverk med våra tankar tillsammans?
:)
2023-01-01

    Lena Staaf VIP
Gott nytt (bättre) år!
2023-01-01

  AndLou VIP
Gott Nytt År Kobran!
2023-01-01

  WyS VIP
Gott nytt år!
2022-12-31

  Öknens Ros VIP
Ett Gott Nytt 2023! :)
2022-12-31

    Music mind VIP
Gott nytt år
2022-12-31

  MaLo VIP
Det skålar vi på!
Hejdå tjugotjugotvå!
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP