Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina kvinnor är handplockade, som de finaste äpplen på mitt träd lyser de över allt annat och de bör lämnas ifred.


Nej, ingen ser förrän ni själva vill det.

Kanske de gått undercover och varit bland de-sneda
de som prostituerar sina vänner och far med lögner.

Men så för en dag
börjar klockan slå

och alla de-mina

de som skadats
återuppstår sen

mina kvinnor känner inga gränser
Är konstnärer som tar eget ansvar
som inte bryr sig om prostituerad,
de-sneda som aldrig ger sig,

de är dessa kvinnor

de-sneda

som beter sig illa
skadar de-minas
lilla liv som finns
till för tillfredställelsen att mannen
ska kunna tömma sin "skit i kvinna

de-sneda som tvingar sig på kvinna

att utföra tjänster åt männen
de som aldrig släpper utsatta

"Låt dessa få fängelse genom
att låta Mina kvinnor vägleda
som klara lysande äpplen där
ser Polisen vilka som är med"

Älskar Er (de går bakom ryggen) ljuger.

Lämnas ifred (rätt till ett privatliv) fler?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-31 13:26



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Finns det någon i Backa Röd som vill spela in med egen musik och sång till en text som jag skrivit här till en låt som kan ge insamlings bidrag till "den nya stationen" som jag önskar polisen vill hålla i ifall alla vill genomföra konceptet?

Ni behöver inte fråga mig först, bara ni kämpar på och skriver att jag skrivit texten.
2022-12-31

  Miley Cyrus Simp I
show do not tell
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP