Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUND OCH HUSSE

Husse har sin honhund kär,
som en kärlekssaga lik.
Håller henne mycket när,
denna gamla, trötta tik.

Husse också gammal är
enligt gängse statistik.
Snart till staden ovan där
skall han ro på Karons vik.

Får de sällskap, när det bär
av till ron i himmelrik?
Svårt att tänka dem isär,
hussen och hans trötta tik.

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-31 13:51



Bookmark and Share


  Lyrik
Påminner mig lite om min katt, den sista strofen skrämmer mig lite dock.....Tack och lov att han fortfarande är ung.
2023-01-23

    Lena Söderkvist VIP
Känner igen det, hoppas att katten dör före mig, vad skall hända annars. Tror att alla djurägare känner igen sig här. Fint rimmat.
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP