Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm



Vi är ljusår från
varandra
För mig betyder
tiden
blott ett ögonblick
med kattorna
En stund vila
och en tanke
på din framtid
under dina
kommande år
och det nya året
i detta mörker

 




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-31 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP