Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oron i landet


2022-/2023

Den sista texten från mig 2022
vet jag inte hur den lyder för den är inte skriven ännu
Men när den är klar så får du kanske veta att det pågår
saker som kommer att fortsätta, ja det vill säga krig och krigen
fortsätter För att AGENDAN är sådan.
Den är här för att stanna.
Det är varningsord.
De stora länderna med massor av klirr i sina kassor (våra pengar)
kommer att fortsätta att rusta och rusa fort och lätt in i saker
de redan bestämt.
Denna text är snart slut man jag vill varna för Pandemin som kommer 2025,
som redan finns på 'deras agenda'
och jag vill visa på Johannes Uppenbarelsebok i bibeln.
DÄR står fortsättningen.... vi är i kapitel 13... på den tid som kommer.
De förnekar sig inte och kyrkorna fortsätter att vaxa sina medlemmar.
Så 2023 blir nog det sista året i någorlunda frid.
NWO bestämmer.
Nu är texten slut
och jag önskar alla lugn och ro
och mer.

Text och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-12-31 21:57



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Kommentar till dig på meddelande /Maria
2023-01-01

  Evelyn Falk Möller VIP
En text som beskriver eländes elände. Och som förutspår ännu mer elände 2023, och längre än så. Och som avslutas med en önskan om lugn och ro och mer.... Jag kan bara dra på munnen och skaka på huvudet, för den verkar inte seriös alls. Du har ingen aning om vad som komma ska 2023. Undrens tid äro ännu icke förbi. Ha förtröstan och tro på de goda krafternas inverkan på framtiden. GOTT nytt år!

2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet