Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försökt rimma för lite

jag har letat efter ett sätt att tolka min situation
det är inte bara min situation det är våra situationer
jag kan känna en osäkerhet inför att dö ut




Fri vers av Charles Abrams
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-31 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams