Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En personlig dikt!


Ett år har gott till ända

 


 


Snart har ett år gott till ända, 2022


ett år som snabbt kom och försvann


som om tiden sprang ett maratonlopp.


 


Även ett år


då en del av kött och blod


slets bort


och lämnade sorg


och saknad efter sig.


 


En familjegrav fick en ny urna


till samlingen


plats för fler finns också.


Men långt emellan hoppas jag


det blir.


 


Nu får solen lysa ibland med regn


om natten är det månen


som ger sitt sken


över Danderyds kyrka.


 


Hoppas att det nya året 2023


kommer med lite mer glädje


stunder att minnas


i minnets arkiv.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-01 00:15



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Allt gott till dig 2023 :)
2023-01-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP