Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa ljudet

Att få höra din röst är det bästa ljudet jag vet.
Att få lyssna till när du pratar med behaglig stämma.
Den som får mig att känna mig lugn.
Likväl som den får mig pirrig och längtansfull.
När du tar ton finns det inget jag hellre lyssnar till.
Din heta röst gör mig knäsvag.
Du kan få mig dit du vill endast med den.
Jag fokuserar för jag vill höra varenda ord tydligt.
I alla tonarter och i olika röstlägen.
Mina öron får en invärtes smekning som stimulerar mig in i njutningen värld.
Kan jag få fånga din röst i en snäcka att bära runt min hals?
Så kan jag lyssna när jag vill om och om igen.
Då när längtan är för stor och din röst är det som kan trösta mig i natten.
Då känns det som att du är där brevid mig när jag blundar.
Och i drömmen när mina ögon öppnas, så finns du där på riktigt.
Våra röster som sammanflätas.
Tillsammans i en perfekt harmoni och samklang. 




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-01 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan