Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ängelholms hängande pilar

Ni längtar källans språng

Där änglars harpor vilar

I glömda länders pilar

För färden blev för lång

 

Nu havet väntar er

I Skäldervikens bad

Snart vilar era blad

Till glömskans djup ni ber

 

Men stormen svaret ilar:

"Ack, glöm ej Zenons fabel

Ni aldrig lämnat Babel

Och alla pilar vilar"

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-01-01 15:52



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Vackert och genomtänkt!
2023-01-02

  Vindsvala VIP
Mycket fin poesi! Fin bild till!
2023-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP