Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundra


Opus 8548

 

 

Klimattankar om

väder och politik mest

av allt munväder

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-01-01 22:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lova runt och hålla tunt, eller alternativet, lova tunt och hålla grytan kokande...
2023-01-02

  Evelyn Falk Möller VIP
Skitväder, skulle jag säga... :))
2023-01-02

  Miley Cyrus Simp I
"allt är politik"

- miss tall dark and handsome
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP