Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"The Unlegal Aliens", vår teatergrupp bestående av Andro Meda & Ben Rangel.


Kollektivliv - år 5

 

En pluggande son
tog sig hit tillbaka
VVS högsta nivån 
examen ej försaka

bort emot sydväst 
byggs tio nya hus
sjöng i taklagsfest
även byns tungus

tillfälligt i vakans
stod tom lägenhet
av allas acceptans 
nya fick möjlighet 

jycken ur GD-sort
stora Sheldon dog
lilla hunden Ebbot
väktarroll övertog

covid-19 orsakade
återigen karantän  
julmaten smakade
via eftersmak frän 

i år vi samlar ihop
förärar ett tedeum
åt vår kollektivhop
av femårsjubileum

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-13 09:27



Bookmark and Share


  Niliboy
Roliga rim i din ordlek men figurerna är hua!
2023-02-15

  Öknens Ros VIP
Kul figurer där! :)
2023-02-13

  Öknens Ros VIP
Grattis till 5-års-jubileet! :)

Mycket positiva händelser, frånsett covid då.
2023-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP