Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stärkta band


Västan om höstan
stod en liten vätte
lutad mot nån grind
skugga som en jätte


Östan om höstan
sågs en näpen skuldra
sväva fram på vind
mitt på dan lik huldra


Nordan om vintran
svassande grå väsen
tågade mot vår
drömmar uti gräsen


Skogsrå la ut kurs
ville inte märkas
skogen tidens hind
småfolks band sågs stärkas




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-02 12:04



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vill nynna med i denna text om sagoväsendens tro. Fin rytm
2023-01-06

    Lena Staaf VIP
En rar dikt om småfolket I forntida tro var de väl ofta ondskefulla och skulle blidkas.
2023-01-03

  Elinor Sörensson VIP
Älskar den sjungande rytmen
i denna ljuvliga och bildrika
text befolkad av sagoväsen.
2023-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Ja, tillsammans blir vi mer än bara oss själva, en del av något större.
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP