Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varganatt



Orons skuggor
i ett gränslöst helvete
där vansinnet
styr världen
Ögonblick i mörkret
mellan
verklighet och dröm
En gud i sinnet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-01-02 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP