Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Natten mellan fjortonde till femtonde april 1912. Om det var före eller efter tolvslaget vet jag inte, Kanske bara kring och eftersom det bara var april så var luften precis mitt emellan vinter, vår och sommar, men inte ännu höst i vilket fall.


Ett rent vansinnigt utslag av 'omtänke'




Evert säger att
han av ren
omtänke har tänkt

sig hur skönt
det måste ha
varit att tro,

där och då,
sig ännu om
att kunna bli

räddad ombord på
den där skitstora
båten omkring 2012.

Bättre att hinna
drunkna hellre än
frysa ihjäl eller

bli supé för
ett gäng hajar
i främmande vatten.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-01-02 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP