Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryttarinnan av Pimont

Ryttarinnan av Pimont,
jag tänker nog för mycket
för hjärtat blir så kallt
när kylan vandrar nedåt
då ser jag röda rävar
och franska fräknar
jag väver mig små
spröda vävar
av historier
som aldrig
nånsin funnits,
för jag vill att din
ska vara helt unik,
jag gör den ännu sprödare,
dess låga lite rödare
än någon annan låga
som har brunnit




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-02 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhhh! Så skört och starkt.
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP