Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


KLIPPA


fast

men ändå hal

bestående 

 

en riktig klippa

 

tar himlens

moln

till täcke

 

molnet en klippa

 

som värmer

som väter

som dryper

 

fångar ånga

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2023-01-03 00:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härlig skrivelse
Om det pålitligt
svävande men
ändå bestående?
Komma att tänka
På mina anfäders
Bohuslän!
;)
2023-01-09

  Kajan VIP
En förunderlig mjukhet framträder här. Mycket att tycka om.
2023-01-04

    Lena Staaf VIP
En klippa som är fast men ändå föränderlig. Stabil men mjuk.
2023-01-03

  Ninananonia VIP
Jag tycker om denna klippa!
2023-01-03

  Evelyn Falk Möller VIP
Magiskt vacker dikt. Och bild.
Bohusläns solvarma rundade lena rosa kala klippor dyker upp ur minnet från en underbar sommar för länge länge sedan....
Precis så var det....
2023-01-03

    Lena Söderkvist VIP
Poesi och geologi/meteorologi hör ihop, vilket du visar här. Det funkar som du beskriver.
2023-01-03

  Maria Sundelin VIP
Naturen ändrar ständigt form
2023-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP