Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ESOMOFTAST

Esomoftast blir man blek.
Sviktar gör man inte sällan.
Stundom blir man vit och vek,
liksom darrig däremellan.

Levnaden är ingen lek.
Städse faller man i fällan.
Varken jude eller grek
kommer undan tandagnällan.

Lust och leda, slag och smek,
delar livet sinsemellan.
Sviktar gör man inte sällan.
Esomoftast blir man blek.
  




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-03 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP