Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet?

 
Mörkret sänker sig över världen
alla stör sig på den
Små-terrorister kastar mången sten
både på brandkår och polisen
 
Putin skapar krig
får Djävulen att le sitt värsta hånflin
Äntligen bevattnas kyrkogårdarna
med likkistorna
 
Pang på skolan skjuter Ukraina
och mördar många ryska soldater med mobiler i händerna
Vansinnet fortsätter
tidningarna berättar
 
Putins favorit-leksak tar ton
Satans son
Sjunger om att utplåna världen
om vi inte ger Putin den
 
Samtidigt anfaller en Kickboxare vår lilla Svenska Greta
tycker hon ska sluta miljö-leta
Och Kristersson springer omkring i Frankrike
i hopp om att öka chanserna för en kärnkraftsolycka i Sverige
 
Och de svenska gangster-gängen minns Åkessons shalalalala-sång
sjunger, en motståndare är död shalalalala och gör listan längre än lång
Och ändå cirkulerar fortfarande jorden
men be din sista bön, för snart kanske det är över, amen

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-03 19:08



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Ondskan finns överallt. Ju mer vapen man skickar till kriget desto längre håller det på.
2023-01-05

  Respons VIP
En svart dikt som belyser världens ondska. En dikt som känns uppriktig och sann. Var finns hoppet?
2023-01-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP