Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran och ingivelse


som jag var fångad
av rörelsen

ville veta varifrån
men gången så distinkt
stegen väl avvägda

att jag omdefinerade
ingivelsen till
ett vart någonstans

med en hållning
så rak men
i ögonvrån
inte avvisande

och innan fjädern
från drillsvävande
lärkan ovanför hann
ta mark sprang det
fram ett leende




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-04 11:05



Bookmark and Share


  Susen VIP
Förnimmer ett glädjande möte som besvarar med ett leende
2023-01-06

  Marita Ohlquist VIP
En intressant och spännande text läsa och begrunda, kan den möjligen handla vårens ankomst.
2023-01-04

  Elinor Sörensson VIP
En aningen gåtfull text
som jag gillar skarpt.

Under den korta tid en
fjäder faller mot marken kan
ett skeende ta ny riktning.
2023-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Miljörörelsen?
2023-01-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP