Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen är arg!


 

Kungen gnäller om förändrad tronföljd

en och annan ler förnöjt

Kvinna eller man spelar väl ingen roll

kostnaden är i alla fall enorm

 



Nu när det är så hårda tider

och så många lider

Är det väl dags att skära av onödiga utgifter

som är onödiga i dessa tider

 



Behöver vi verkligen någon kung eller drottning

varför inte privatisera skiten till ingenting

Det gör vi ju med allt annat

så varför behålla något så oekonomiskt gammalt

 



En kung att titta på

får inte en utförsäkrad att bättre må

Får inte en hemlös att sluta frysa utomhus

eller Frimurarna att sluta med sitt manliga bus




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-04 23:46



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Även kungen har sin rätt att tycka.
Vi har ju åsiktsfrihet i vårt rike.
Än så länge.
Har ännu inte sett något bevis för
att republik skulle bli mindre kostsamt.
2023-01-05

  M M Mannheim VIP
Det var bra skrivet!,Har även tyckt att privatisera kungahuset. Så kan företag som vill ha ett kuttersmycke kan de även betala. Alla andra monarkister kan ge bidrag enskilt till kungahuset!

När det gäller Frimurarna så är det inget bus vi håller på med utan är att bli bättre människor!
2023-01-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP