Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar på ålderns höst


Undran


Vill inte bli blockerad
eftersom jag inte vill
någon något ont

Kände befrielse
när jag fick gensvar
från en på poeter.se
som blockerat mig för flera år sedan.

Ett lyft mentalt i poetkåren
Varmt tack
Mycket går att förändra
och förlåta

Vi som vill kalla oss poeter
har allt att vinna
och inget att förlora




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-01-05 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST