Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan på den vita stranden

 

Så kom hon tillslut ut

ur skogen, den svarta 

där sorgefåglarna bodde

och ingen hörde hennes rop.

 

Fullvuxen och stark,

den här gången

och kanske värdig

att kallas för en människa.

 

Där någonstans i den svarta skogen

försvann den dystra flickan,

hon som var utan ögon

osedd och älskad av ingen. 

 

Och när hon sen återuppstod

blev hon stoltare och längre,

prövade trevande sina steg,

bort och mot den vita stranden.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-05 15:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint att hon kom till slut...
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP