Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bögen albin

fötst idag
gick det upp
för mig
att albin
de facto'
är homosexuell
men vad värre är
är att han är
kåt på just mig

vad göra?

inget knep hjälper
att få honom
inse att jag
inte är
intresserad




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-05 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP