Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om


Repris(reviderad)
Kuk i din musik

Hon blåser stormigt hav,
du låg,

hög som satan i din säng och visste om döden i mitt hjärta,
bruten kärlek,

svart magi,
en död ros i vinden,

hösten,
luften äro kylig,

sval som målad jazz i centrum av en lögn,
hon dog inatt,

viskade jag och log,

ensam nu i vinden









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-05 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth