Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Stjärnkall


Natt i Wien



Vintersagor drar förbi
genom kvällens snöbloms ängar
Stjärnor blinkar storögt tigande

Vi kramar tysta om varandra
genom ensamhetens timmar
vår värme får oss glömma allt




Fri vers av Irene Backström
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-01-05 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström