Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag ser din skugga flyta i mitt blod


Jag ser din skugga flyta i mitt blod
balanserat vansinne

kysser dig varsamt
din hand i min,

vår kärlek
evig liksom tiden,

levande likt varet i en infektion
döden jagar själar denna natt,

men jag vägrar
kastar pistolen åt helvete,

skriker ut mitt vanvett och ser kärleken blomma i ditt hjärtas raseri
dina tårar binder mina ögon vid ljuset,

vi förenas nu i älskog
kom och se min ångest,

du vet
slutet

på en kyss






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-05 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth